TONY MOLY PANDA'S DREAM

Kennen jullie het merk Tonymoly al?
Tonymoly is opgericht in 2006 in Seoul, Zuid-Korea. Het is een van de meest toonaangevende merken in de Korean Beauty Scene. Door de hoogwaardige kwaliteit van de ingrediënten en de innovatieve technologieën wordt Tonymoly erkend als één van de pioniers op het gebied van Koreaanse beauty trends. 
Tonymoly Panda’s Dream 
Kenmerkend voor Tony Moly zijn de vrolijke verpakkingen die een accessoire op zich zijn en waar je instant ‘dat-moet-ik hebben’ gevoel van krijgt. Maar laat je niet alleen verleiden door de verpakking, het is vooral de inhoud die de verwachtingen overtreft dankzij de hoogwaardige kwaliteit en bijzondere werkzame ingrediënten. Tonymoly lanceert als eerste in Nederland de lijn Panda’s Dream – bestaande uit de Hand Cream, So Cool Eye Stick, White Sleeping Pack en schattige Panda Eye Patch. 

Panda's Dream White Sleeping Pack 
Terwijl jij ligt te slapen, is het Panda’s Dream Sleeping masker hard aan het werk om de huid te voeden en te verzorgen. Zo word je wakker met een gezonde en stralende huid! De lichtgewicht maar hydraterende formule trekt eveneens gemakkelijk in de huid. Ingrediënten als lavendel, rozemarijn, bamboescheuten en bessen zorgen dat donkere plekjes vervagen. Het masker is de laatste stap in je avond skincare routine. Breng aan op gezicht en hals, laat ’s nachts intrekken en spoel de volgende ochtend af. 
Goodmorning healthy skin!

Ik ben zelf niet zo fan van iets op mijn gezicht of haren laten terwijl ik slaap. Ik heb het wel uitgeprobeerd maar ik vond het niet fijn. Ik vind het een heel vreemd idee om iets op je gezicht te hebben zitten terwijl je slaapt. Dit omdat ik veel draai in mijn slaap en aan mijn gezicht kom. Mijn hele kussensloop was dan ook vies de volgende ochtend. Na het afspoelen van mijn gezicht voelde het wel lekker zacht. Dat was dus wel een groot pluspunt.

Panda’s Dream Hand Cream 
Een intensief hydraterende handcrème met voedingsrijke ingrediënten die anti-verouderende voordelen bieden. Handen blijven op deze manier zacht en jeugdig. 
De hydraterende crème is verrijkt met Manuka honing en heel toepasselijk bamboesap. De huidherstellende ingrediënten zorgen juist weer voor een egale huid. 

Belangrijkste ingrediënten: 
• Manuka honing - Natuurlijke antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen helpen de huid te verzachten en te genezen van kleine wondjes en kloofjes. 
• Bamboo sap - Rijk aan mineralen, suikers en aminozuren die intense hydratatie bieden. 
• Niacinamide - Herstelt de huid tegen veroudering en gaat een doffe teint tegen 
• Beeswax - Natuurlijk beschermend ingrediënt dat de huid verzacht. 

Dit is echt mijn favoriet van de drie producten die ik heb getest! Het is een fijne voedende hand creme die heel erg snel in trekt. Ook de geur is heerlijk. Dit is echt een aanrader!

Panda’s Dream So Cool Eye Stick 
Keep it cool met de So Cool Eye Stick! De verkoelende en hydraterende oogcrème maakt droge en vermoeide ogen verleden tijd. De stick is makkelijk mee te nemen en ideaal als je even in de spreekwoordelijke ‘dip’ zit, vermoeide ogen hebt, oververhit bent of een beginnende hoofdpijn aanvoelt komen. Deze geconcentreerde oogcrème bevat bamboe en zeewater extracten die alle huidtypen kalmeren en hydrateren. Het bamboe-extract hydrateert de huid terwijl de crème de huid direct afkoelt en vermoeide ogen een opkikker geeft. 

Belangrijkste ingrediënten: 
• Bamboo sap, Bamboo Shoot Extract – Hydrateert de huid 
• Glacial Water – Hydrateert en verzacht een gevoelige huid 
• Sea Water –Rijk aan mineralen voor langdurige hydratatie

Dit oogserum in stick vorm voelt heel erg fijn en verkoelend aan onder mijn ogen. Verder doet het alleen weinig voor mij. Dus mocht je op zoek zijn naar iets voor onder je ogen wat verkoelend werkt kan ik het je aanraden. Maar hij hydrateerd bij mij te weinig vind ik.

Panda’s Dream Hand Cream € 11,99 (30gr) 
Panda’s Dream So Cool Eye Stick € 13,99 (9 gr) 
Panda's Dream White Sleeping Pack € 16,99 (50 gr) 
De vier producten zijn verkrijgbaar exclusief bij ICI Paris XL. 

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig