MOTHER GOOSE HOTEL

Met ruim 33 weken op de teller kon ik wel wat ontspanning en tijd voor mezelf gebruiken. Het perfecte moment om samen met vriendin Ilse een heerlijk ''girls weekend'' te houden. We besloten om een nachtje weg te gaan naar Utrecht. 
OVER HET HOTEL
We verbleven in het prachtige Mother Goose Hotel. Dit ligt aan de Ganzen markt in de binnenstad van Utrecht. Vlakbij vind je onder andere leuke winkeltjes, restaurantjes, het Neude en de Dom van Utrecht. Het voormalige Ubica pand telt 23 kamers, verdeeld over 4 etages. Elke kamer is uniek, en heeft karakteristieke oude details waarin je de rijke geschiedenis van de panden terugziet. In het hotel heb je ook 4 verschillende kamers. De Small Mother Goose Room, de Medium Mother Goose Room, de Large Mother Goose Room en als laatste de Mother Goose Suites. Al deze kamers zijn onder verdeeld in vier verschillende thema's. Elke etage heeft zijn eigen kleuren thema. Van rustig wit tot mysterieus zwart. Ze hebben witte, grijze, zwarte en bruine kamers. Wij verbleven in de witte suite. 
We werden meteen warm ontvangen bij de receptie. En mochten zelfs al eerder in onze kamer.  Helaas was de lift kapot gegaan de dag ervoor door een bliksem inslag. Dus moesten we naar boven via een steile en smalle trap niet heel fijn als je hoogzwanger bent. Maar de jongen van de receptie was zo aardig om onze trolley naar boven te tillen super lief! Ook kregen we nog allerlei tips voor leuke boetiekjes en restaurantjes. Dat laatste hebben we meteen s'avonds uit geprobeerd en was een mega aanrader! We hadden namelijk gegeten bij de Streetfood Club in Utrecht. De drukte verraadde al dat dit een heel goed restaurant zou zijn en dat was ook zo. Het had een hele fijne sfeer en een prachtig interieur. Je kon kiezen uit allerlei kleine Aziatische gerechtjes en ook hadden ze een bar en een DJ.
DE SUITE
Dan nu onze kamer.. We kregen kamer nummer 103, een prachtige kamer met verschillende witte tinten en hout accenten. De verschillende texturen en materialen zorgden voor een warme en rustige uitstraling. Je voelt je meteen thuis de hele sfeer van de kamer zorgt ervoor dat je helemaal relaxed bent. De kamers zijn 25 tot 30m2 groot. Het is voorzien van alles wat je maar kunt wensen een tv, Nespresso apparaat, thee faciliteiten en snelle gratis Wifi. 
De luxe badkamer met vrijstaand bad en lekkere badproducten. Valt meteen al op als je de kamer binnen komt. Het heeft ook wat stoere industriele accenten wat een leuk contrast gaf met al het wit. Aan alles was gedacht een föhn, badjassen, genoeg handdoeken en je hebt een prachtig uitzicht op de dom vanuit het bad.
Het slaapgeelte bestaat uit een groot luxe bed met zacht beddengoed. Wat voor mij heel belangrijk is zijn goede bedden. Zeker nu ik hoogzwanger ben dan is een goed bed een pre. Ik kan jullie vertellen ik heb nog nooit in Nederland zo'n fijn bed gehad als dit bed. Ik heb zelfs het hotel achteraf nog gemaild om te vragen van welk merk de bedden waren. De geweldige bedden zijn van Morpheus en de kamers zijn ingericht door Morph Design
Ook ingrepen bij de suite is een ontbijtje. Dit kan 50 meter verderop Deans Cafe. Dit is ook meteen een conceptstore met dames en heren labels, accessoires, boeken en parfum. In het cafe kun je dan kiezen uit 3 verschillende, uitgebreide ontbijtjes. Inclusief koffie, thee en een vers geperste jus. 

LUNCH SPOT
Ook hadden we via Instagram een leuk plekje gevonden om te gaan lunchen. Deze moet ik met jullie delen! Het heet Frenchie Café in Utrecht. Ze hebben van alles gebak, american pancakes, freakshakes, cupcakes en ga zo maar door. Allebei de restaurantjes zijn echt mega aanraders als je in Utrecht bent.
We hebben een heerlijk weekend gehad en gaan weer helemaal uitgerust naar huis. Het hotel is echt een aanrader het enige nadeel was dat het buiten erg lawaaierig was tot laat in de nacht. Dit omdat het natuurlijk zaterdag was. En in de straat zaten allerlei cafe's. Maar verder kan ik alleen maar positieve punten noemen. Het interieur alleen al geeft je zoveel rust en inspiratie. En het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk. 

Bedankt voor het heerlijke weekend Mother Goose!

Dit artikel is een samenwerking. 

1 opmerking

Professional Blog Designs by pipdig