NIVEA CLAY FRESH DOUCHECREME

Nivea komt met een nieuwe lijn douchecrèmes bestaande uit 3 verschillende geuren. Gember & Basilicum, Hibiscus & Witte Salie en Blauwe Agave & Lavendel. Een verfrissende douche ervaring met botanische aroma's en verzorgende klei. Lees snel verder om te zien welke geur bij jou past.

Naast diepe reiniging en zachte huidverzorging is de NIVEA Clay Fresh lijn erop gericht om de douche ervaring naar een hoger niveau te tillen met witte kaolien klei en verrassende geuren. De nieuwe productlijn komt in drie zorgvuldig samengestelde aroma’s; Gember & Basilicum, Hibiscus & Witte Salie en Blauwe Agave & Lavendel. 

“Van oudsher is klei een veelgebruikt ingrediënt in schoonheidsproducten. Klei heeft een zacht reinigende werking op de huid. De klei absorbeert het vuil van de huid, zonder deze uit te drogen. De Nivea Clay Fresh producten bieden een mooie combinatie van reiniging, verfrissing en verzorging.

Ontdek de kracht van kaolien klei in deze douchecrème die grondig reinigt, verfrist en verzorgt. De formule met frisse geur reinigt grondig en zonder moeite, en zorgt ervoor dat je huid na het douchen schoon en zijdezacht aanvoelt, zonder uit te drogen.

Gember & Basilicum
Deze geur doet denken aan een wandeling door een frisse kruidentuin met koriander, bergamot, limoen en gember. Naast de geur van basilicum zijn er vijg, bladeren van de tomatenplant en munt aan de mix toegevoegd om het palet te complementeren. Subtiele sandelhout en musk zorgen voor een zachte, kalme ondertoon. Ik vind de geur na mijn smaak iets te mannelijk en kruidig. Een echte unisex geur dus, zelf ben ik meer van wat zoeter.

Hibiscus & Witte Salie
Geen geur zo kenmerkend vrouwelijk als die van witte salie. Mandarijn en grapefruit werken samen met roos, hibiscus en musk om de fris sensuele geur rond te maken. Ceder tot slot, geeft de kruidenmix body. Dit is mijn favoriet van alle 3 de geuren.

Blauwe Agave & Lavendel
Het fris kruidige van blauwe Agave en de geur van Lavendel geven een gevoel van luxe en lenen zich daarom heel goed voor een relaxed thuis-spa moment. Voeg daar wat kardemom, musk, tonka bonen en hout aan toe en de mix is compleet. 

€4,49

Nivea is te koop in de supermarkt, bij de drogist en online.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig