UNBOXING GOODIEBOX FEBRUARI 2019

Ook deze maand heb ik weer een GOODIEBOX ontvangen. Dit een maandelijkse, luxe beautybox vol met mooie make-up- en verzorgingsproducten. En vaak ook fullsize producten. Ik ben heel erg benieuwd hoe de box er deze maand uit ziet. Zijn jullie ook benieuwd?  
Kijk maar snel mee!
Deze maand is het thema 'Powered By'. Tijd om je te richten op jouw inner power met deze goodiebox. Want zonder me-time en je eigen gewoontes komt de heldin in jou niet volledig naar boven. Of we nou op de bank zitten met een bak ijs en een goede film of dat we in de sportschool staan om zwarte gewichten te heffen. De kracht van Wonder Woman zit in ons allemaal. De box bevat daarom producten waarmee je super power bij de hand, haar en nagels hebt met verwennerij die je inner women goed zal doen. 

Deze maand maar liefst 5 full size producten. De totale waarde van deze box is €72 maar je besteld hem slechts voor €19,95 inclusief verzenden. 
Mesauda Milano - Rock Nail Hardening Base Coat
Deze nagellak versterkt je nagels en heeft een viervoudige werking. Je kunt het gebruiken als base coat, top coat, een nagel verharder en als een glanzende nagellak. Het activeert en stimuleert de verharding van keratine en gaat het splijten van je nagels tegen. 
Winkelwaarde: €9,00

Batiste - Mini Dry Shampoo
Zelf ben ik al jaren fan van de Batiste droogshampoos. Ik gebruik meestal de brunette versie omdat deze geen witte waas achter laat. Het is een snelle oplossing om het wassen van je haren nog een dagje uit te stellen. Ook werkt het goed als volume spray voor boven bij je haaraanzet. Deze travel size is ideaal voor in je tas.
Winkelwaarde: €2,19

Bellapierre Cosmetics - Banana Setting Powder
De gele ondertoon van de banana poeder maakt dat de kleur van je foundation oplicht en het gaat roodheid en verkleuring tegen. Je kunt de poeder ook onder je concealer, oog make-up of zelf als basis voor oogschaduw gebruiken. Het geeft je look direct een frisse uitstraling. Het ruikt overigens niet heel erg naar banaan dat zou je misschien wel verwachten. 
Winkelwaarde: €25,00

Raunsborg - Hand Cream
Een hand crème altijd goed! Deze versie trekt erg snel in en laat geen vettig gevoel achter. Het heeft zelfs in Denemarken verschillende prijzen in de wacht weten te slepen. Waaronder die voor het beste huidverzorging product.
Winkelwaarde: €16,70

MIQURA - Preparty Moisturizing Mask
Dit sheet masker zorgt ervoor dat je huid gaat stralen. Het bestaat uit drie lagen die zich aan je gezicht hechten en daarna een fijn laagje op je huid achter laten. Het geeft een enorme vocht boost waardoor je dus die glow krijgt.
Winkelwaarde: €9,50

AME - Much More Lashes Mascara
Deze mascara met een wax complex brengt gemakkelijk aan en heeft één kant met lange haartjes en één kant met korte haartjes. Hierdoor krijgt elk haartje hoe kort ook een goede laag mascara. Het geeft je wimpers een stuk meer volume.
Winkelwaarde: €10,00
Je kunt de GOODIEBOX bestellen voor €19,95 per maand. Je neemt er een abonnement op,  wat ook weer maandelijks opzegbaar is. Hoe fijn?! Uitproberen kan dus altijd! De box van januari bestellen klik dan hier

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

  1. Super leuke review! Ik heb hier al een tijdje mijn oog op om te kijken of het wat voor mij is. Alleen vind ik 1x in de maand nieuwe producten krijgen misschien een beetje veel... Is er ook een mogelijkheid om het eens in de twee maanden te krijgen? of ervaar jij het niet als te veel? Ik denk alleen maar wat moet ik met een nieuwe mascara als ik de vorige nog niet heb kunnen op maken...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind het altijd net alsof je jarig bent een leuke verrassing elke maand.:) Bij de Goodiebox is die mogelijkheid er volgens mij niet. Die krijg je elke maand. Maar er zitten wel elke maand andere producten in. Dus niet dat je elke maand een mascara hebt inderdaad. Dus daar houden ze wel goed rekening mee. Ook kun je de box gewoon elke maand opzeggen super handig. Dus toch je het toch niets vinden kun je het weer opzeggen. ;) Wel heb je ook de Bluxbox daarvan heb ik ook een review op mijn site. Die is 1x in de 2 maanden. En die kun je ook per box los bestellen mocht je het gewoon een keertje willen proberen.
      X

      Verwijderen

Professional Blog Designs by pipdig