AROMATIKA OLIËN

Een tijdje terug ontving ik de Fashion Blogbox en daarin zaten o.a. 100% natuurlijke oliën van AROMATIKA. Ik laat er vandaag 3 aan je zien. Namelijk de jojoba olie, de macadamia olie en de calendula olie.
Wat smeer jij op je huid? Heb je de ingrediënten lijst wel eens goed bekeken? Veel van deze ingrediënten voegen niets toe en zijn zelfs ronduit ongezond. Je huid is je grootse orgaan van je lichaam, en daar staan we niet zo vaak bij stil. Veel van wat je smeert, wordt door je lichaam opgenomen. De goede maar ook de minder goede stoffen. Veel kan je lichaam netjes afvoeren, maar een gedeelte blijft hardnekkig aanwezig op je lichaam. We eten steeds meer biologisch, logisch dat de volgende stap is om te gaan kijken wat je cosmetisch allemaal gebruikt. Aromatika test niet op dieren, is 100% natuurlijk bevat geen conserveringsmiddelen, parabenen, kleurstoffen en geen synthetische geur en smaak stoffen. 

Jojoba Olie
Is een alleskunner voor elk huidtype!
Natuurlijke jojobaolie bevat natuurlijke ingrediënten als vitamines, antioxidanten, eiwitten en collageen. De olie heeft unieke hypoallergenische, renegerende, hydraterende en verstevigende effecten. Hij is geschikt voor alle huidtypes en is perfect voor een vette en acne gevoelige huid. De olie vermindert vochtverlies en verhoogt de elasticiteit van de huid. Het wordt gebruikt voor de verzorging van een droge huid. Je kunt het ook gebruiken in je haar.

Macadamia Olie
Is de natuurlijke verzorging van huid en haar!
De natuurlijke olie uit macadamianoten is zeer rijk aan vitaminen en mineralen en voelt niet vettig aan. Het bevat antioxidanten die helpt om huidveroudering tegen te gaan. Verder is de olie rijk aan palmitolezuur dat bestanddeel van talg speelt een belangrijke rol bij celbescherming. De olie trekt snel in je huid en laat geen vettige laag achter. Je kunt het het ook in je droge haarpunten gebruiken. 

Calendula Olie
De helpende hand voor je huid.
Calendula olie, ook wel goudsbloem genoemd, bevat etherische oliën uit de bloemblaadjes zelf en zit vol met antioxidanten. Het is de eerste hulp olie in je medicijn kastje het is namelijk ontstekingsremmend en heeft herstellende en genezende eigenschappen. De olie is verzachtend voor de huid en is zeer geschikt voor geïrriteerde en/of beschadigde huid. Ook heerlijk om te gebruiken als aftersun.

Macadamia olie: €6,49
Calendula olie: €5,99
Jojoba olie: €7,49

Ik heb ook nog een kortingscode voor jullie! Hiermee ontvang je 20% korting tot en met 31 april. De code is: Aromatika20

www.aromatika.com

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

  1. Pure oliën zijn zeker fijn!Ik heb allerlei oliën in mijn kast staan en af en toe gebruik ik om er iets mee te mengen of gewoon puur als mijn huid heel droog aan voelt, ideaal!

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig