KRUIDVAT TRAVEL SIZE PRODUCTEN

Ik hou van travel-size producten! Ik spaar alle samples en mini's die ik overal krijg zodat ik altijd wat hebben liggen voor in mijn tas of voor als ik op reis ga. Een aanrader zijn de travel min's van Kruidvat ik vertel jullie er graag meer over.
Zoals jullie misschien al wel voorbij hebben zien komen op mijn Instagram ga ik binnenkort lekker een weekje naar Curacao. De perfecte tijd om mijn travel mini's tevoorschijn te halen. Toevallig kreeg ik van Kruidvat een pakketje met hun travel-size beauty producten. Top timing! Mini's zijn trouwens ook super handig voor onderweg, in je tas of om iets uit te proberen. Ik heb dan ook een hele grote bak vol met mini's in mijn kledingkast staan klaar om mee op reis te gaan. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete van Kruidvat zien.
Kruidvat Handmousse Watermelon
Deze fijn handcrème in mousse vorm ruikt heerlijk zomers naar watermeloen. Hij trekt snel in en laten een heerlijke geur achter op je handen.
100 ML €2,49
Kruidvat Micellairwater 3 in 1 Sensitive 0%
Ik ben echt fan van Micellairwater ik gebruik het elke dag om mijn make-up te verwijderen of om mijn gezicht te reinigen. Deze versie prikt niet en maakt je gezicht helemaal schoon.
100 ML €1,39
Kruidvat Sunmilk SPF 30
Ik gebruik altijd minimaal SPF 30 omdat ik super snel verbrand. Deze zonnebrand laat geen witte waas achter als je hem goed uitsmeert en beschermt je huid tegen de zon.
50 ML €2,49
Kruidvat Shampoo & Cremespoeling Maroccan Argan Olie 
Verzorgt droog en pluizig haar intensief. Het is verrijkt met arganolie en maakt je haar makkelijk door kambaar. 
50 ML €0,69
Kruidvat Mondwater
Ik gebruik altijd mondwater. Deze van Kruidvat geeft een heerlijk fris gevoel in je mond zonder te prikken. 
100 ML €0,99
Kruidvat Ultradent Fluor Tandpasta
Deze tandpasta helpt het gebit te beschermen tegen gaatjes. De fluoride verstrekt het tandglazuur waardoor deze beter bestand is tegen aantasting door tandplakbacterien en zuren. Met een heerlijke frisse smaak.
125 ML €0,79
Kruidvat Handgel
Deze desinfecterende handgel maakt bacteriën binnen enkele seconden onschadelijk. Heb je geen zeep en water bij de hand dan is dit ideaal. Ik heb het ook altijd in mijn handtas zitten.
50 ML €0,99
Kruidvat Hand & Nails Lotion
Deze handcrème maakt je handen heerlijk zacht. De lotion trekt snel in en de toegevoegde keratine versterkt bovendien je nagels.
30 ML €0,79


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.


1 opmerking

  1. travel size zijn echt handig. helaas hebben de producten die ik gebruik geen travel size die maak ik dan zelf

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig