SANS SOUCIS ILLUMINATING PEARL

Vandaag de producten uit de nieuwe luxe huidverzorgingslijn van Sans Soucis. Het heeft een zeer effectieve samenstelling van parelproteïne, krachtige peptiden en thermaal water. Deze ingrediënten zorgen voor een jeugdige uitstraling en bieden de huid een onmiddellijke en langdurige gladheid! Ik vertel jullie er graag meer over.
Wat beloofd het:
- De elastine en collageen productie wordt geactiveerd.
- Fijne lijntjes en rimpels verminderen aanzienlijk.
- De vorming van onregelmatig pigment wordt tegengegaan.
Sans Soucis Illuminating Pearl 24H Care
De verstevigende dag crème geeft de huid een stralende glans met langdurig en direct zichtbaar effect. Vermindert het ontstaan van pigmentvlekken. De collageen productie verbetert, fijne lijntjes en rimpels verminderen en de huid ziet er weer helder en fris uit. De crème voelt erg lekker aan op de huid en trekt snel in. 
€39,50 52G
Sans Soucis Illuminating Pearl Gel Mask
Het verstevigende masker vermindert tekenen van huidveroudering. Fijne lijntjes en rimpels zijn minder zichtbaar en de huid voelt steviger aan. Het is echt een heel fijn masker. Als je het aanbrengt knappen de pareltjes open en lossen ze op in de huid. Hierdoor krijgt je gezicht een prachtige glow. 
€27,95 49G
Sans Soucis Illuminating Pearl Eye Care
De verstevigende oog crème zorgt voor minder zichtbare lijntjes en rimpels. Het vermindert wallen en kraaienpootjes. De verkoelende applicator vermindert vochtophoging onder je ogen en geeft meteen een verfrissend gevoel.
€34,50 15G
Kijk voor informatie en verkoop punten op www.sanssoucis.nl

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.


2 opmerkingen

Professional Blog Designs by pipdig