UNBOXING | BOOTS BFF BOX WINTER FUN

Ik ga 1x per jaar altijd naar Londen en als ik daar ben duik ik standaard altijd even de Boots apotheek in. Maar wist je dat je het nu ook gewoon in Nederland kunt kopen. Ik ben vanaf nu Boots BFF. Elke 3 maanden komen ze met een box voorzien van heerlijke producten die ze in de spotlight willen zetten. Vandaag laat ik je de producten zien uit de ''Winter Fun'' editie.
No7 Kabuki Face Brush
Ik ben dol op zulke kwasten ideaal voor mee op reis of voor onderweg. De No7 Kabuki kwast is super zacht en ligt makkelijk in de hand. Dip de kwast in je poeder, bronzer of blush en breng het poeder aan op je gezicht, hals of decolleté. Voor een goed behoud van je kwast, was je de kwast met warm water, droog je goed af en leg hem plat neer om verder te drogen. 
€14,99
No7 Laboratories Dark Circle Corrector Light/Medium  
Na 7 jaar uitvoerig onderzoek naar de oorzaak van donkere kringen, lanceert No7 laboratories haar eerste klinisch bewezen Dark Circle Corrector, dat de verschijning van donkere kringen binnen 4 weken vermindert. De 3 belangrijkste oorzaken van donkere kringen zijn. Ontsteking, hyperpigmentatie en dunne/kwetsbare huid. De zichtbaarheid van donkere kringen worden tot wel 30% verminderd.
Deze Dark Circle Corrector geeft door de mix van actieve ingrediënten direct zichtbaar resultaat maar heeft ook op lange termijn effect. De kleur neutraliserende formule bevat licht weerkaatsende deeltjes en kleur corrigerende pigmenten en parels om de zichtbaarheid van donkere kringen direct te verminderen. Er zijn twee verschillende kleuren. Mijn huid onder mijn ogen ziet er na het gebruik frisser en stralender uit, een wakkere blik. Mijn kleur Light/Medium helpt om blauwe en rode ondertonen te corrigeren.

Het actieve ingrediënten complex bevat hyaluronzuur dit houdt het vocht in de huid vast en helpt om de huid op te vullen en te verstevigen. Caffeine, zoethout en algen extract kalmeren, verzachten en helpen om wallen te verminderen. Vitamine C en sophora helpt de zichtbaarheid van hyperpigmentatie te verminderen. Antioxidant complex van moerbei, ginseng en vitamine C is een gepatenteerd complex om oxidatieve stress te verminderen en de huid te beschermen tegen vrije radicalen. 
€29,99
Boots Live + Be Beautiful Bath Fizzer
Met deze heerlijke geurende bruisbal neem je een lekker momentje voor jezelf, laat een bad vollopen en gooi deze bruisbal in het water. Wat je ziet is een explosie van kleuren en geuren. Een ideale start of relaxte afsluiter van je dag. Het is een heerlijke bloemige geur. Met de geur van amber, lelietje van dalen, pioen en rozenhout.
€3,29
Botanics Aromatherapy Roller Ball Ylang Ylang & Mandarin
Deze roller ball stond al op mijn wishlist. Ik slaap namelijk de laatste tijd heel erg slecht. Met deze Botanics Aromatherapy Roller Ball Ylang & Mandarin breng je geest, lichaam en ziel op natuurlijke wijze in evenwicht. De drukpunten rollerbal maakt gebruik van 100% pure estherische oliën, zorgvuldig selecteerd uit duurzame plantenextracten. De balancerende Ylang Ylang en mandarijn helpen de geest op natuurlijke wijze verlichten en het innerlijke evenwicht te herstellen. Er zijn maatregelen genomen om de impact op de planeet, door de ontwikkeling van dit product, te beperken. Zo is het product getest op mensen en 100% veganistisch. De formule bevat geen parabenen, ftalaten, minerale oliën en SLS en is niet getest op dieren.  Breng de Roller Ball aan op de drukpunten van de polsen, slapen en achter de oren. Adem de geur in door je neus. 
€5,29
No7 The Full 360 All-round Incredible Lashes Mascara
Deze zwart/bruine kleur is niet echt mijn ding. Ik draag eigenlijk alleen maar zwarte mascara. Ik vond het dan ook heel erg wennen om mezelf met een andere kleur op te zien. Het borsteltje is wel heel erg fijn en geeft veel volume en een mooie krul. Ook de verpakking vind ik echt prachtig dat rosé gouden. Maar ik zag dat ze ook een zwarte kleur hadden die zou ik nog wel willen proberen. 
€14,99 
Botanics Aromatherapy Night Pillow Mist Lavender & Sweet Majoram
Deze ontspannende pillow mist helpt om de geest op natuurlijke wijze te kalmeren en voor te bereiden op een vredige nachtrust. De mist bevat een kalmerende mix van lavendel en zoete marjoleinolie, wat helpt om de geest en het lichaam te ontspannen en de innerlijke rust voor het slapengaan aan te moedigen. Er zijn maatregelen genomen om de impact op de planeet, door de ontwikkeling van dit product, te beperken. Zo is de fles gemaakt van 100% gerecyclede materialen en is het product getest op mensen. Botanics Aromatherapy Night Pillow Mist Lavender & Sweet Marjoram is 100% veganistisch. De formule bevat geen parabenen, ftalaten, minerale oliën en SLS en is niet getest op dieren. 
€7,99
Boots Live + Be Beautiful Connection Body Mist
Deze heerlijk bloemige body mist spray ik zowel op mezelf als door het huis. Hij ruikt naar amber, lelietje van dalen, pioen en rozenhout.
€3,49
No7 Hydra Luminous Water Concentrate
Dit soort van serum geeft je huid een fijne hydratatie boost. De formule bevat Pollution Shield Technology en het voedende HydraDrench complex. Dit kalmeert, verzacht en zorgt ervoor dat de huid tot 72 uur goed gehydrateerd aanvoelt. Het resultaat, een zichtbaar frisse en stralende huid in 1 week. Het voelt heerlijk koel aan net als water. Breng het elke ochtend en avond aan op een schoon gezicht, nog voor je de dag- of nachtverzorging aanbrengt. Ook is het mogelijk om een paar druppels toe te voegen aan je gebruikelijke dag- en nachtverzorging, alvorens het aanbrengen. 
€17,99

Deze producten zijn te koop in de Boots Apotheek of online.

Boots heeft ook een inspirerende nieuwsbrief hiervoor kun je je aanmelden. Dan blijf je op de hoogte van de nieuwste producten, acties en ander leuk nieuws.


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

3 opmerkingen

  1. Ik ben fan van de Water Concentrate, wat een fijn spul is dat!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een leuke producten. ik ben ook dol op boots. vind het alleen jammer dat het aanbod hier een stuk kleiner is als in Engeland

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat fijn zo'n box ik ben heel benieuwd naar die hydra concentrate.;)
    X

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig