PIXI 20 YEARS OF GLOW

Begin januari kreeg ik weer een ontzettend mooi pakket binnen van Pixi. Met daarin de 20 years of glow collectie. Dit zijn bestaande producten die weer wat extra aandacht krijgen. Deze keer met zowel huidverzorging als make-up. Ik laat ze je vandaag zien. 
Pixi Glow Mist
Deze fijne gezichtsspray geeft je huid een stralend en gehydrateerd effect. De spray is verrijkt met 13 natuurlijke oliën, bijenbalsem, aloë vera en fruitextracten en geeft een stralende en gladde textuur aan de huid. Breng je het aan voor make-up dan hydrateert, verzacht en beschermt het de huid, maar spray je het over je make-up dan fixeert het de make-up, beschermt het de huid en zorgt het voor een mooie glowy finish. De spray kan op elk moment van de dag gebruikt worden, want het verfrist en hydrateert ook tussendoor. Het lijkt me ook heerlijk voor in de zomer.
€15 100ml
Pixi Glow Tonic
De Pixi Glow Tonic gebruik ik al jaren! Hij maakt je huid schoon, verstevigt de huid, verwijdert dode huidcellen en zorgt voor een gezond ogende, frisse uitstraling. Hij bevat aloë vera, ginseng en glycolzuur, is alcoholvrij en geschikt voor alle huidtypen. Gebruik het niet bij je ogen want dan kan het nogal prikken.  
€31 50ml
 Pixi Glow Rose Ceramide Cream
Deze zeer rijke, voedende crème met ceramiden en rozenolie zorgt voor diepe hydratatie en een huid die er gezond en soepel uit ziet. Het beschermt tegen omgevingsinvloeden en verbetert de elasticiteit. Hij trekt snel in en ruikt subtiel naar rozen. 
100ml €15
Ook bevat het pakket een hele mooie selectie make-up producten.
Deze kun je vanaf morgen 22-1-2020 winnen via mijn Instagram.
Neem even een kijkje als je kans wilt maken!

Pixi is onder andere te koop bij de Bijenkorf, Babassu, The Make-up Spot en Cosmania.


Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

  1. Die glow tonic ken ik, die is heel fijn! De glow mist lijkt mij ook wel wat voor mij!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie producten. Ik zie Pixi vaak voorbij komen, maar ik heb het nog nooit gebruikt. Ben wel heel nieuwsgierig

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig