EMBRYOLISSE HYDRA-SERUM & LAIT-CREME CONCENTRE

Een merk wat ik al jaren gebruik is Embryolisse. Ik ben een groot fan van de Lait-Creme Concentre. Nu heb ik sinds een paar maanden ook hun Hydra Serum gebruikt en ik vertel jullie er graag meer over. 
Elk jaar brengt Embryolisse een limited edition uit van een van de grote modesteden, Parijs en New York gingen al voor, dit keer is Londen aan de beurt met de Embryolisse Lait Creme Concentre Limited London Edition! 
Ontdek wat veel modellen en make-up artists weten en daarom al jaren de grote hit is backstage bij de shows: het geheim van een mooie gehydrateerde huid. De ingrediënten leveren alle essentiële voedingsstoffen, hydrateren en herstellen de hydrolipidelaag. Droogheid en irritatie verdwijnen in ruil voor een satijnzacht laagje dat op de huid achterblijft, waardoor een foundation prachtig aan te brengen is. Deze fijne basic crème werkt vochtregulerend, kalmerend ontspannend en regulerend. Het is echt een musthave!
50ML €14,40
Nieuw is het Hydra-Serum. Water is cruciaal voor een mooie huid en hydrateren is het geheim voor een frisse stevige huid die glanst en gezond is. Alleen water drinken is niet genoeg, start de dag en nacht met een goed serum dat helpt de huid dag in dag uit om mooi te blijven. Dit serum zit vol effectieve en essentiële ingrediënten die de huid echt nodig heeft om het ideale hydratatie niveau te bereiken, en ook nog eens ingrediënten die voor 95% een natuurlijke oorsprong hebben.


Embryolisse Hydra-Serum bevat hyaluronzuur met een hoog en laag moleculair gewicht. Hoog moleculair gewicht voorziet de bovenste huidlagen van vocht, terwijl hyaluronzuur met een laag moleculair gewicht dieper in de huidlagen kan doordringen en daar intensieve hydratatie geeft. Witte water lelie voegt daarbij extra hydratatie toe door de polysachariden en de aanwezige polyfenolen verzachten de huid. Ik vind het een hele fijne aanvulling op het assortiment en zeker in combinatie met de crème die ik net liet zien.
30ML €24,68

Het is onder andere te koop bij Douglas.Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

  1. Ik ken de Lait-Crème Concentré, die is zeker fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De LCC gebruik ik nu al jaren en zodra mijn tube leeg is, heb ik alweer een nieuwe gekocht. Het serum ga ik ook testen, heb nu al hoge verwachtingen :-) x

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig