NIVEA SENSITIVE ZONNEBRAND

Nu we steeds meer zonnige dagen krijgen ben ik vol op zonnebrand aan het testen. Zodat jullie deze zomer een beeld hebben welke zonnebrand het beste bij je behoeftes past en welke je gaat aanschaffen. Ik heb al eerder de NIVEA factor 50 zonnebrand producten laten zien. En vandaag heb ik nog andere producten van dit fijne merk die ik ga laten zien.
Nivea Sun Sensitive UV Gezicht SPF 50+
Naast de zon producten voor het lichaam bevat de NIVEA SUN Sensitive lijn ook een  zonnecrème speciaal voor de gevoelige gezichtshuid. De zonnecrème met zonbeschermingsfactor SPF 50+ heeft een verzachtende werking. Bovendien vermindert de hydraterende formule onmiddellijk het trekkerige gevoel bij huidreacties door de zon. De gezichtscrème heeft een lichte, niet-vette structuur. Hij plakt niet en je kunt redelijk snel daarna je make-up aanbrengen. Hij laat geen witte waas achter ik vind hem erg fijn.

Nivea Sun Sensitive Immediate Protect SPF 30
Nieuw van Nivea zijn deze zonnebrand producten met SPF 30 die verzachtende werkt voor de gevoelige huid. En voorkomt een huidreactie door de zon. Dit komt o.a. door de Aloë Vera en Jojoba-olie. Van alle producten die ik ga laten zien is dit mijn favoriet. Hij smeert heel makkelijk uit en plakt niet en laat ook geen witte waas achter. Hij is water resistent, gaat lekker lang mee en bevat geen parfum.  Je hebt hem zowel in créme als in spray vorm. Beide zijn ze heel erg fijn.
Nivea Sun Sensitive After Sun
Ook heeft Nivea een nieuwe aftersun in hun assortiment. Deze fijn verkoelende gel crème heeft een verzachtende en kalmerende formule met bio Aloe Vera en antioxidant die huidirritaties en roodheid vermindert. Daarnaast biedt het 48 uur hydratatie en versterkt het de huidbarriére. Het is ongeparfumeerd maar toch zit er een geurtje aan waar ik even aan moest wennen. Maar na het uitsmeren ruik je niets meer. Het trekt snel in wat erg fijn is als je huid verbrand is.
Nivea Sun Sensitive UV Gezicht SPF 50+ 50ML €14,99
Nivea Sun Sensitive Immediate Protect SPF 30 Créme 200 ML €20,99
Nivea Sun Sensitive Immediate Protect SPF 30 Spray 200 ML €19,99
Nivea Sun Sensitive After Sun 175 ML €19,99

Alle Nivea Sun producten voldoen aan de Hawaiiaanse wetgeving.
 Dit wil zeggen dat ze goedgekeurd zijn om het koraal te beschermen.

De NIVEA SUN producten zijn verkrijgbaar bij de drogist en in de supermarkt.



Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

1 opmerking

  1. Ik vind het echt fijne producten van Nivea. Ik koop meestal van Nivea zonnebrand.

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig