POLAAR GEZICHT EN LICHAAMS VERZORGING

Ik maakte voor het eerst kennis met Polaar door de Goodiebox. Daarin zat een mini van hun Polar Night Cream. Die was mij zo goed bevallen dat ik niet kon wachten om meer te proberen van dit merk.
Polaar - The Genuine Lapland Cream Bodycreme
Deze romige crème voedt, herstelt en beschermt de droge en gevoelige huid. Het is een fijne en zachte crème die onmiddellijk wordt opgenomen in de huid. Hij is multifunctioneel want je kunt hem gebruiken bij gevoelige, droge en een beschadigde huid. Bijvoorbeeld op droge ellebogen, gesprongen hielen of schrale plekjes in je gezicht. Het is op basis van o.a. arctische bessen zoals frambozen, veenbessen en bramen. Ze zijn rijk aan vitamine A, C en E en zitten bomvol antioxidanten. Daarnaast bevat het voedende en beschermende Shea Boter, verzachtende Macadamia Olie en Amandel Olie wat rijk is aan essentiële vetzuren. Het is geschikt voor alle huidtypen en komt in een handig blik ideaal om mee te nemen in je handtas.
50 ML €26
Polaar - Night Revitalizing Cream
Deze fijne nacht crème is één de fijnste die ik ooit heb geprobeerd! Ik zou hem dan ook zeker fullsize kopen. Het is een luchtige crème die heel snel intrekt en je huid heerlijk zacht maakt. Hij is rijk aan bèta-endorfines en essentiële voedingsstoffen uit Boreale algen waardoor de crème de vochtarme en gestreste huid revitaliseert en regenereert. Bevordert het herstel van de huid door verandering bijvoorbeeld door een jetlag, stress of gebrek aan slaap. 
50 ML €47,95
Polaar - Ice Source Moisturizing Cream
Deze romige crème is heerlijk verkoelend, hydraterend en verzachtend. Hij is op basis van het zuiverste water, gletsjerwater, speciaal ontwikkeld om het hydratatie niveau van de huid perfect op peil te houden. Bevat daarnaast hyaluronzuur met hoog molecuulgewicht die het water in de cellen fixeert als een soort van spons. Hij is ideaal voor een normale tot droge huid. Het helpt ook tegen een slappe huid en de eerste tekenen van rimpels en fijne lijntjes te voorkomen. 
50 ML €32,95

De Polaar producten bestaan voor 95% natuurlijke ingrediënten. Zonder parabenen, alcohol en minerale olie. VEGAN. Niet getest op dieren. 
Te koop bij o.a. Douglas & bol.com

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

2 opmerkingen

Professional Blog Designs by pipdig