LOOKFANTASTIC GLOW GIRL BOX

Een tijdje terug kreeg ik een goed gevuld pakket met allemaal fijne producten van de webshop Lookfantastic. Vandaag laat ik ze aan je zien. 
Over Lookfantastic
Het is opgericht in 1996, Lookfantastic is Europa’s nummer 1 in retail voor beauty. Met meer dan 14.000 producten van meer dan 350 merken. Ze hebben o.a. haar producten, make up, huidverzorging, nagels, elektronica en parfum. Een vaak een stuk goedkoper dan de advies prijs. Zeker een kijkje waar dus!Glow Gorgeous - Intense Thickening Conditioner
Deze conditioner geeft je haar zichtbaar meer volume het maakt je haar voller, gezonder en zachter. Het bevat huidverzorgende ingrediënten die je hoofdhuid en haarwortels verzorgen. Zoals Amla olie wat rijk is aan omega 3 en 6 wat een verzorgende werking heeft. Cafeïne wat je haarwortels een stimulerende boost geeft en hyaluronzuur wat verzacht en hydrateert voor zijdezacht haar.  Het is vooral geschikt voor fijn haar. Het is geschikt voor veganisten. 
250 ML €16,45 normale advies prijs €20,45
Illamasqua - Beyond Liquid Highligher - OMG
Deze prachtige vloeibare highlighter geeft je jukbeenderen een hele mooie gouden gloed. Ik denk dat je er heel erg lang mee zult doen want je hebt maar een heel klein beetje per keer nodig. Zelf geef ik wel meer de voorkeur aan een highlighter in poeder vorm.  
€21,95 normale advies prijs €27,45

Aurelia - Balance & Glow Day Oil
Dit is een hele fijne olie voor je gezicht. Hij is geschikt voor alle huidtypes en zorgt ervoor dat je gezicht heerlijk gehydrateerd en gevoed wordt. Je krijgt er ook een mooie glans van. Door de oliën op je gezicht opnieuw in evenwicht te brengen, krijg je een stralende uitstraling met en zonder make-up. Zoete amandel en hennep helpen bij de hydratatie en zorgen ervoor dat je geen droge plekjes meer hebt. Hij ruikt ook nog eens heerlijk. 
30 ML €42,95

Eyeko - Galactic Lid Gloss
Creeer moeiteloos een niet te evenaren effect met deze vloeibare oogschaduw. Door de handige applicator is het makkelijk aan te brengen op je oogleden. Ze hebben vijf tinten die allemaal glitter bevatten. Ideaal dus voor een mooie avond look. Ik heb de kleur Zodiac. Dit is een warme roze koperkleur. 
€14,95 normale advies prijs €18,95
Glov - Tan Away
Met deze handschoen verwijder je fake tan resten en strepen. Hij is gemaakt van 90% microtechnologcische bamboe vezels die ultra absorberend zijn. Hij kan tot 100x gebruikt worden en gaat daarom lang mee. Dankzij het grote oppervlak en de dubbelzijdige peeling kun je snel en gemakkelijk bruin worden. Hierdoor ontstaat de perfecte gladde basis.
€8,45 normale advies prijs €10,45

Seoulista Beauty - Rosy Glow Priming Masker
Dit masker voor je gezicht zorgt voor een hele mooie gloed. Het werkt als een goede primer basis voor je make-up. Gemengd met Niacinamide en Bulgaarse rozenolie worden de poriën geminimaliseerd voor een glad, airbrush-effect. Door de hyaluronzuur wordt je gezicht heerlijk gehydrateerd. En als laatste kalmeert Eucalyptus irritaties. 
 €6,45

Nu Face - Prep N Glow 
Reinig je huid met deze super handige doekjes die apart verpakt zitten. Ideaal voor mee op reis of voor onderweg. De ene kant is glad en de andere kant ruwer. Hierdoor kun je met de gladde katoenen kant eerst je make-up en onzuiverheden verwijderen. En daarna met de ruwere micro stippen kant je huid exfoliëren. Ze verwijderen zelfs waterproof mascara. De mix van hyaluronzuur, antioxidanten en mineralen verfrist en verheldert het gezicht, terwijl anti-aging ingrediënten helpen om de huid gladder te maken en een stralende, jonger ogende teint te bevorderen. De huid voelt zacht, schoon en gezuiverd aan.
€17,45 normale advies prijs €21,95



Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

3 opmerkingen

  1. Ik ben benieuwd naar die gezichtsolie.:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lookfantastic heeft altijd van die mooie boxen, mooie producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb net een poeder highlighter leren kennen van Illamasqua en die vond ik zo goed dat ik ook benieuwd ben naar de liquid variant!

    BeantwoordenVerwijderen

Professional Blog Designs by pipdig