HUIDVERZORGING FAVORIETEN 2018

Gisteren zagen jullie al mijn beauty favorieten vandaag is het tijd voor huidverzorging. Je ziet een aantal favorieten die ik ook al graag gebruikte in 2017 maar ook heel veel nieuwe producten. Kijken jullie snel mee?
Deze ultra-frisse reinigingsgel verwijdert onzuiverheden en make-uprestjes en maakt de huid schoon en heerlijk zacht. Een heerlijk 2 in 1 product ideaal voor als je weinig tijd hebt. 
Dit transparante en lichte serum richt zich op het verbeteren van de oneffenheden teint en huidverkleuringen. Het vermindert een doffe teint en door de 0,5% salicylzuur is het ideaal voor mensen die last hebben van acne.
Deze crème is een echte alleskunner. Skin Food is een rijke, voedende huidcrème voor de vervelende droge en ruwe plekjes op de huid. Van droge knieën en ellebogen, gesprongen lippen, schrale handen tot ruwe voeten. Je kunt het zowel op je lichaam en handen als je gezicht gebruiken.
Clarins SOS Comfort Masker
Een verzorgend masker voor de zeer droge huid. Dit voedende masker maakt je huid zijde zacht in slechts 10 minuten. Je huid is gekalmeerd en geeft het weer een stralende teint.
Een voor 99,8% natuurlijk verkregen gezichtsolie voor in de nacht herstelt de huid voor een glad, verstevigd en gezond resultaat. Je huid is s'ochtends weer heerlijk zacht. 
La Roche Posay Effaclar Duo +
Corrigerende en diep reinigende crème tegen acne, onzuiverheden en mee eters. Anti litteken werking en anti-terugkeer werking. Het geeft 24 uur hydratatie en langdurig matterend effect. Trekt snel in zonder vette finish. 
Charlotte Tilbury Magic Cream
Een dagcrème met hyaluronzuur en bloemen extracten die de vermoeide huid in een handomdraai transformeert. Ook worden de tekenen van huidveroudering bestreden. Het Peptide complex stimuleert de productie van collageen en cel-energie en bestrijdt vrije radicalen, zodat rimpels verminderen en de huid gladder wordt.  
Origins Drink Up Intensive Overnight Masker
Een masker voor in de nacht ik had het nooit eerder geprobeerd. Maar na het gebruiken van dit masker was ik om. Het ruikt ten eerste heerlijk en maakt je huid niet vettig. Je kunt het vergelijken met een dikke creme. Japans zeegras herstelt de beschermende huidlaag om toekomstige dehydratie en tekenen van vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. 
De Ultra Facial Cream is een 24-uur durende vochtinbrengende crème met een luchtige textuur die het vochtverlies van de huid vermindert door het vocht uit de omgevingslucht te halen. Mijn huid is goed gehydrateerd, trekt niet meer en is zijde zacht. Ook trekt de crème snel in.
Dit product hersteld de huid in de nacht. Hij zorgt ervoor dat je huid er daarna stralender en jonger eruit ziet. Het vermindert ook de zichtbare tekenen van huid veroudering. 
De Pixi Glow Tonic is een alcohol vrije toner met o.a. glycolzuur die de huid exfolieert en zuivert. De tonic is ook voorzien van Ginseng, dat de bloedsomloop verbetert en energie geeft. Aloë Vera kalmeert en hydrateert de huid. De tonic verwijderd dode huidcellen, versnelt de celvernieuwing en balanceert, geneest en kalmeert de huid. En zorgt daarmee voor een stralende en gezonde huid. 
Clinique All About Eyes
Deze luchtige oogcrème die het aanzien van donkere kringen, wallen en fijne lijntjes rond de ogen vermindert. Deze crème-gel formule zorgt er bovendien voor dat de oog make-up beter houdt en zwellingen worden verminderd. 

Wat waren jullie favorieten van 2018?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review.



Geen opmerkingen

Een reactie posten

Professional Blog Designs by pipdig